Gazeteci Nagehan Alçı, Nevşin Mengü’nün YouTube kanalında yayınlanan programda Yunanistanlı bir diplomatla ilişki yaşadığını açıkladı. Alçı'nın sözleri büyük yankı uyandırdı. Nagehan Alçı, "Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış" dedi.

Yunan Diplomatın Kimliği Açıklandı

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Nagehan Alçı ile aşk yaşadığı öğrenilen Yunan konsolosluğunda görevli istihbaratçının kimliği netleşti. Alçı'nın ilişki yaşadığı ve bunun ortaya çıkmasının ardından Atina'ya geri çağrıldığı belirtilen diplomatın ismi Stavros Christodoulidis olarak açıklandı.

Yunanistan Başkonsolos Vekili olarak İstanbul'da görev yapan Stavros Christodoulidis, 6 Eylül 2021’de İBB tarafından düzenlenen bir etkinlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşurken görüntülenmişti. Christodoulidis ayrıca Yunanistan Başkonsolosluğu’nun düzenlediği pek çok etkinlikte de yer almıştı. Nagehan Alçı ile Stavros Christodoulidis'in ilişkisinin yaklaşık bir buçuk yıldır sürdüğü öğrenildi.

Nagehan Alçı'nın açıklamaları, medyada geniş yankı bulurken, Yunan diplomat Stavros Christodoulidis'in Atina'ya geri çağrılması da dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ