Hamilelik, rüyalarda çok yaygındır, gerçek hayatta bebeği olanlar ya da bebek sahibi olmayı isteyenlerde bu oran çok daha yükselir.

Rüyada hamilelik testi sonucunda hamile olduğunu gören kişi, hayatta ilerlemek için yoğun çaba veriyor demektir. Bir ilişkide sıkıntı yaşıyor ya da çalıştığınız işteki maaş ya da zammı yeterli bulmadığınızı da gösterir. Test sonucunu rüyada görmek ise hayatta bir testten geçtiğinizi ya da değerlendirildiğiniz anlamına da gelebilir.

HAMILELIK3 (1)

RÜYADA HAMİLE TESTİNİ GÖRMEK

Hamilelik testini rüyanızda gördüyseniz iş yerinde, ilişkide ya da arkadaşlıklarınızda yargılandığınıza işaret olabilir. Hamile olduğunuzu görmek ise tanımadığınız insanlar tarafından değerlendirildiğiniz düşünüyorsunuz demektir. Hayatta aldığınız bazı önemli kararları gözden geçirip doğru olup olmadığını kontrol etmeniz gerekebilir.

HAMILELIK2 (1)


RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK


 

Diyanete göre hamile olduğunu görmek evliliğin işareti. Özellikle bekar insanlar için evlilik teklifi ve çocuk yapma isteği konusunda adım atacaklarının bir habercisidir. Evli olanlar için ise genellikle yeni bir bebeğinizin olacağı anlamına da gelebilir. Kısacası rüyada hamile olduğunuzu görmek hayatınızda olumlu şeyler yaşayacağınızın işaretidir.

Rüyada hamile olduğunu görmek ilişkinizin ya da evliliğinizin çok iyi gideceği, eşinizle çok iyi bir iletişim kuracağınız anlamına da gelir.

Evliliğiniz veya gerçek bir yaşamdaki ilişkiniz anlayış, barış ve uyumla doludur, bu yüzden endişelenmenize gerek yoktur.

HAMILELIK4 (1)

RÜYADA KIZ BEBEĞE HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK VE ANLAMI

Geçmişten bu yana kız çocuğun bolluk ve bereket getirdiğine inanılır. Rüyada kız çocuğa hamile olduğunu görmek de kişinin hayatında maddi ve manevi yönlerden gelişmeler olacağına işarettir. Kişinin hanesi içerisinde olumlu gelişmeler yaşanabilir ve bireyler huzura erişebilir.
 

HAMILELIK5

RÜYADA ERKEK BEBEĞE HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK VE ANLAMI



Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek genellikle maddi açıdan kazanç olarak yorumlanır. Kişinin iyi bir gelire sahip olacağının habercisidir. Kişi iş kariyerinde başarılara imza atacak demektir. Ayrıca yakın zamanda hayırlı ve güzel bir haber alınacağı anlamını da taşır.



RÜYADA ARKADAŞIN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK VE ANLAMI
 

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu görmek, eğer evliyse hamile olduğuna veya yakında hamile kalacağına işarettir. Hamile kalmak istemeyen arkadaşın ise maddi gelirinde yükselme olacağını belirtisidir. Ayrıca yaşadığı sorunların kısa sürede aşılacağı rahat bir hayat sahibi olunduğunu gösterir. Ayrıca rüya sahibinin de arkadaşından alacağı yardımla işlerinin çok kolaylaşacağını gösterir.


RÜYADA EŞİNİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek işinizin ve bahtınızın açılacağının işaretidir. Kişinin rüyasında eşini hamile görmesi malının, mülkünün artacağına, sevindirici haberler alacağına işaret eder. Ayrıca eşini hamile olarak gören için, müjdeli haberler almaya da delalet eder. Eşinin hamile olduğunu görmek sürpriz bir gelişme anlamına da gelmektedir. Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek, genellikle yeni bir iş fırsatı ve mülk artışını simgeler. Bu rüya, rüya sahibinin uzun süredir aradığı iyi bir işin karşısına çıkacağını ve bu işin hayatında olumlu bir dönüşüm yaratacağını gösterir.


RÜYADA TANIMADIĞIN BİR KADINI HAMİLE GÖRMEK VE ANLAMI
 

Dini açıdan rüyada tanımadığın hamile kadın görmek, rüya sahibinin edineceği mal varlığıyla yorumlanır. Buna göre bir kişi rüyasından hiç tanımadığı bir kadını hamile olarak görüyorsa mal varlığında artış olacak demektir. Kişinin belli bir süreçten sonra kazancı ya da miras sonucu edineceği yüksek mal varlığına işaret ederken öte yandan rüya sahibinin bu mal varlığı nedeniyle çevresince de tanınması şeklinde yorumlanır. Öte yandan rüya sahibi bekar iken böyle bir rüya görürse kendisine hayırlı bir kısmet vardır. Genel olarak rüyada tanımadığın hamile kadın görmek hayırlı işler, menfaat, kazanç ve bolluk ile yorumlanır.

RÜYADA BEKAR BİRİNİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK VE ANLAMI
 

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin kısa zaman içinde çok büyük bir aşk yaşayacağına ve bu aşktan yuva kurmak isteyeceğine işaret edilmektedir. Bir başka yorumda ise, rüya sahibinin hayatında olumlu değişiklikler olacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişi, karşısına çıkan iş imkanlarını değerlendirerek daha çok para kazanma şansı elde edebileceğine işaret edilmiştir. Ayrıca bu kişi, iş hayatındaki başarıları ile kendini kanıtlamayı başararak mevki yükselebileceğine delalet eder. Rüya sahibinin çok huzurlu, mutlu ve uzun ömürlü bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder. Rüya sahibi bekarsa evliliğe, evliyse hayırlı bir evlada yorumlanır.

RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK PSİKOLOJİK OLARAK NASIL YORUMLANIR?

Dünyadaki kültürlerin çoğunda hamile kalan kadınlar saygı duyulduğundan ve saygı duyulduğundan, ihmal veya yalnızlıktan muzdarip insanlar hamile olduklarını rüyalarında görerek duygusal ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Birçok toplum, anneliği saygıyı sosyal kabul için bir kıstas olarak belirler. Ailenin içinde sürekli ihmalle karşılaşan insanlar kendilerini rüyalarında kendilerini hamile olarak görme eğilimindedir. Çünkü onlara kabul getireceklerini varsayıyorlar. Rüyalar bu düşüncenin akıllarında bir yansıması olarak ortaya çıkar.

Editör: Galip Öztürk