ATV ekranlarında yeni sezonu yayınlanmaya başlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 Ekim Pazar günü yayınlanan bölümünde yarışmacıya zor bir soru yöneltildi. 200 bin değerindeki bu sorunun doğru cevabı araştırılmaya başlandı. Google arama motorunda sorunun cevabıyla alakalı aramalar başladı. Peki ''Harry Potter serisinin ilk iki filminde Dombledore karakterini canlandıran Richard Harris'in, sahip olmasına rağmen unuttuğu eski fotoğrafına bakarken görüp var olduğunu 25 yıl sonra hatırladığı şey hangisidir?'' sorusunun cevabı ne? İşte haberimizde cevabı burada bulabilirsiniz.

RICHARD HARRIS SORULDU

25 Ekim 2002 yılında hayata gözlerini yuman İrlandalı aktör, şarkıcı, tiyatro yapımcısı, film yönetmeni ve yazar olan Richard Harris, Harry Potter filmindeki Albus Dumbledore rolüyle hafızalara kazınmıştı. 1967 yılındaki filmi Camelot'taki Kral Arthur rolü de onu unutulmazlar arasında sokmayı başarmıştı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in 1 Ekim Pazar günü yayınlanan bölümünde Harry Potter filminde rol alan Richard Harris ile ilgili, '''Harry Potter serisinin ilk iki filminde Dombledore karakterini canlandıran Richard Harris'in, sahip olmasına rağmen unuttuğu eski fotoğrafına bakarken görüp var olduğunu 25 yıl sonra hatırladığı şey hangisidir?'' şeklinde bir soru yöneltildi. İşte bu sorunun şıkları ve cevabı şu şekilde:

A. Deniz kenarındaki malikanesi

Medyada Dev Dönüşüm Medyada Dev Dönüşüm

B. Klasik lüks otomobili

C. Safkan yarış atı

D. İlk eşinden olan oğlu

Doğru Cevap : Klasik lüks otomobili

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE ÖDÜL 5 MİLYON TL'YE ÇIKTI

ATV ekranlarında yayınlanan ve adeta bir klasik haline gelen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu. Kenan Işık ile hafızalara kazınan yarışma programının son sunucusu olan ünlü aktör, başarılı bir grafik çiziyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yeni sezonun büyük ödülü de 5 milyon TL'ye çıkarıldı. Daha önceden yarışmacılara 1 milyon TL büyük ödül veriliyordu. Yarışmaya katılmak isteyenler ise ATV'nin internet sitesinde Kim Milyoner Olmak İster'in kategorisine girererek, başvurunu formunu dolduruyorlar. Bu başvuru formunu doldurduktan sonra yetkililer, sizi incelemeye alıyor. Daha sonra ön elemeye çağrılıyorsunuz ve yarışmaya katılıp katılmayacağınız belli oluyor.

Editör: Orhan Duman