Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'e veda eden Ankaragücü'nde takımın en önemli kozlarından biri olan Garry Rodrigues'in Süper Lig hasreti kısa sürdü. Başkent ekibiyle 1. Lig'de mücadele eden yıldız kanat oyuncusu, Göztepe yolunda.

GARRY RODRIGUES, GÖZTEPE'YE YAKIN

Yeniden bu sezon Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Göztepe yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İzmir temsilcisi çok konuşulacak bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Ankaragücü'nde forma giyen Garry Rodrigues'i kadrosuna katmak için yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Göztepe'nin cuma gününe kadar 34 yaşındaki oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirerek resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Süper Lig'de kalıcı olmak için ligde deneyimi olan oyuncuları transfer etme politikası izleyen Göztepe'nin bu yüzden Garry Rodrigues'e yöneldiği kaydedildi. Kanat futbolu oynamaya gayret gösteren İzmir ekibinin bu transferle beraber bir taşta iki kuş vurmak istediği belirtildi. Öte yandan sarı-kırmızılılar, 1.73'lük kanat oyuncusu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Editör: Bedirhan Altundağ