Atletico Madrid'den ayrıldıktan sonra boşa çıkan ve Galatasaray'ın gündeminde yer alan Mario Hermoso'nun yeni takımı belli oldu. Roma, İspanyol stoperi kadrosuna kattığını resmen açıkladı. İtalyan ekibinde 22 numaralı formayı giyecek olan Mario Hermoso ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. 

ROMA AKLINI ÇELDİ

Asist Analiz YouTube programında konuşan Sinan Engin, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi. Engin; 'Roma'ya giden Mario Hermoso diye bir stoper var. Galatasaray'ın elinden almışlar. Bu çocuk havalimanında Galatasaray uçağına binecekken Romalı yetkililer gelmiş, götürmüş. Çok enteresan.' sözleriyle dikkat çekti. 

Osimhen

5 GOLCÜYÜ RENKLERİNE KATTI

Diğer trasferlerle ilgili yrum yapan Sinan Engin 'Victor Osimhen transferi Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişini bile geride bıraktı. Galatasaray, dünyanın en iyi 5. golcüsünü transfer etti. Eğer tüm maçlarda oynarsa 30 gol atar ama bazı sıkıntıları varmış. En son Mayıs ayında ilk 11'e çıktı. Icardi, eşinden ayrıldığı için mutsuz. Sürekli bir yerlere gidiyor. İtalya, Arjantin dolanıp duruyor. Artık Okan Buruk'un eli rahatladı. Kimsenin kaprisini falan çekmeyecek.' dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA