A Milli Futbol Takımı’nın süper starı Arda Güler için Real Madrid’de sıcak ve hararetli günler yaşanıyor. Başkent ekibinde tüm gözlerin üstünde Arda Güler flaş bir karar aldı. İspanyollar, genç oyuncu için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

ARDA GÜLER “YETER ARTIK” DEDİ

Dünyanın en yüksek potansiyelli oyuncuları arasında gösterilen milli gururumuz Arda Güler için işler istediği gibi gitmiyor. Forma şansı bulmakta zorlanan 19 yaşındaki yıldız 10 numara kazan kaldırdı. İspanyol basınında yer alan habere göre; La Liga’nın 8’inci haftasında oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren Atletico Madrid-Real Madrid mücadelesinde Carlo Ancelotti tarafından süre bulamayan Arda Güler, İtalyan teknik adamla bir görüşme gerçekleştirerek yeteri kadar forma şansı bulamadığı için en geç sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini kendisine bildirdi.

SADECE 697 DAKİKA SAHADA KALDI

Real Madrid’de 2’nci sezonunu geçiren Arda Güler, forma şansı bulmakta zorluk yaşıyor. İspanyol devinde şu ana kadar 20 maçta sadece 697 dakika süre buldu. Yıldız oyuncu bu sürelerde 6 kez rakip ağları havalandırarak takımına skor katkısı vermeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ