Real Madrid'de parlayan bir yetenek olarak öne çıkan milli oyuncumuz Arda Güler ile ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon sakatlıklar ve teknik direktör tercihleri nedeniyle beklediği fırsatları elde edemeyen Arda Güler için Getafe'nin ilgi gösterdiği bildiriliyor. AS'te yer alan habere göre, Getafe Başkanı Angel Torres, Arda Güler'i kiralık olarak kadrolarına katmayı arzuluyor. Bu sezon Getafe'nin transfer listesinin başında Arda Güler'in olduğu ifade ediliyor. Ayrıca, genç yetenek Greenwood'un ayrılmasının ardından Arda Güler'in takıma katılması isteniyor ve Getafe, oyuncuyu kadrosuna dahil ederek etrafında bir ekip oluşturmayı hedefliyor.

arda-guler-real-madrid-2023-2024-1711029152-132371

Ancak, Arda Güler'in talep gören bir oyuncu olduğu da bir gerçek. Real Sociedad, Sevilla, Las Palmas ve Mallorca gibi İspanyol takımlarının yanı sıra Milan ve Leipzig gibi yurtdışı kulüplerinin de Arda Güler'e ilgi gösterdiği belirtiliyor.The Atletic'te yer alan bir habere göre ise Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılması beklenmiyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, genç yeteneğe gelecek sezon daha fazla fırsat vermesi planlanıyor.

442701c2226346828f5a3c74676371c8

Bu sezon Arda Güler, Real Madrid forması altında 12 resmi maça çıkarken, 6 gol kaydetti. Transfer dedikodularıyla birlikte geleceği merakla beklenen Arda Güler'in kariyerindeki bir sonraki adımı büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ