Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor ile Kayserispor kozlarını paylaştı. Papara Park'ta oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Konuk ekibin golleri 12. dakikada Hasan Ali Kaldırım, 63. dakikada ise Boa Morte kaydetti. Trabzonspor'un golü 89. dakikada Umut Bozok, 90+7. dakikada ise Denswil'den kaydetti.

87. DAKİKADA KIRMIZI KART

Kayserispor'da Gökhan Sazdağı, 87. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Teknik direktör Şenol Güneş son müsabakasına göre ilk 11'de zorunlu 2 değişiklik yaptı. Kırmızı kart cezalısı Edin Visca'nın yerine Cihan Çanak'a, statü gereği oynayamayan Simon Banza'nın yerine ise Draguş'a forma verdi.

Karadeniz ekibinde 6 futbolcu takımda yer alamadı. Kırmızı kart cezalısı Edin Visca, sakatlığı süren Enis Destan, Hüseyin Türkmen ile Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından sonra bordo-mavili takıma transfer olan Simon Banza, Muhammed Cham ve Serdar Saatçi kadroda bulunmadı.

Trabzonspor'un sezon başında tekrar kadrosuna kattığı Anthony Nwakaeme, sakatlığının düzelmesinin ardından maç kadrosuna alındı.

En son 15 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rapid Wien ile oynanan maçın kadrosunda yer alan Nwakaeme, 1 ayı aşkın süre sonra Kayserispor maçıyla tekrar kadroya dahil edildi.

Teknik direktör Şenol Güneş, tecrübeli futbolcuyu ikinci yarının başında sahaya sürdü.

Papara Park'ta oynanan maça ilk 11'de başlayan Stefan Savic sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Kaynak: Haber merkezi