Gazeteci Murat Ağırel, Nevra Bilem'in yaşantısıyla ilgili gerçeklere dikkat çekerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu. İşte Ağırel'in dikkat çektiği noktalar:

"Bilem, 2022 yılında Gelin Evi programına katılmış ve böylelikle tanınmaya başlamış. Nevra hanımın altına karşı bir tutkunluğu var. Yarışma sonrasında Nevra hanım rüzgarı arkasına almış ve diğer örneklerinde de olduğu gibi kocası ile birlikte hayatlarını gözler önünde yaşamayı tercih etmiş. Yine doğum günü veya evlilik yıldönümü ve yine muhteşem bir organizasyon.Muhtemelen bir otel odası ve romantik bir masa sergilenen ‘’kuyumcu’’ gösterisi!  Nevra hanım da kocasına Rolex marka  saat hediye ediyor."

"EKMEK ALMAYA GİDİP KÜLÇE ALTIN ALIYOR"

"Nevra Hanım ile eşinin ilginç bir yaşam tarzı var. Kocası ekmek almaya giderken bir anda külçe altın alabiliyor! VIP arabaları nasıl alındı diye merak ediyorsunuz. Kaynak Nevra hanımın eşi  Murat Bilem. Murat bey bir iş insanı.BURTİD Dernek Başkan Yardımcısı ve Trias Turizm’in sahibi."

AZ ÖDENEN VERGİYE DİKKAT ÇEKTİ

Murat Ağırel, Nevra Bilem'in iş insanı eşi Murat Bilem'in ödediği vergileri araştırdı. Ağırel, ödenen vergi miktarının az olmasına dikkat çekerek "işleri kötü galiba" ifadelerini kullandı. İşte Ağırel'in açıkladığı o rakamlar:

"Şirket araç kiralama ve tur şirketi. Nevra Hanım ne kadar beyanda bulundu bilmiyorum. Ulaşmaya çalıştım başaramadım ancak araştırıyorum. Ev hanımı olan Nevra hanımın eşinin iş yerini inceledim. Murat Beyin işler kötü galiba. 2020 yılında 2019 TL Matrah beyan etmiş 444 TL vergi ödenmiş. 2021 yılında 30892 TL Matrah beyan etmiş 7723 TL vergi ödenmiş. 2022 yılında 52569 TL Matrah beyan etmiş 12090 TL vergi ödenmiş. Yani toplamda 3 yılda 20.257 TL.(Yirmibin İkiyüz Elli yedi Türk Lirası) vergi ödenmiş."


 

Kaynak: HABER MERKEZİ