24 yaşındaki Serena CJ Rodriguez, bir polis memurunu aracıyla ezerek öldürdüğü için ağırlaştırılmış cinayetle suçlandı. Rodriguez'in, Vacaville Polis Departmanı'ndan 32 yaşındaki polis memuru Matthew Bowen'a çarpan aracı sürdüğü belirtildi. Cinayet ve bedensel yaralanmaya neden olduğu için tutuklandı.

BUNU KASTEN YAPTI

Ayrıca polise sahte kimlik verme suçuyla da suçlandı. Solano İlçe Savcılığı yaptığı açıklamada, suçlamalar arasında Bowen'ın "görev başındayken kasten öldürüldüğü"nü belirten özel bir durumun da yer aldığını söyledi.

YARALARINA YENİLDİ

Kaliforniya Karayolu Devriyesi'nin basın açıklamasına göre Boden, Leisure Town Yolu ile Orange Drive kavşağında trafik çevirmesi yaparken arkadan gelen bir araç tarafından ezildi. Olay yerine tıbbi yardım gönderildi ancak Bowen daha sonra yaraları nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ÇEVREDEKİLER YAKALADI

Rodriguez'in yaya olarak kaçmaya çalıştığı ancak çevredekiler tarafından yakalandığı belirtildi. Çarpışmanın ardından gözaltına alındığında uyuşturucunun etkisi altındaydı. Rodriguez, 22 Temmuz'da yeniden mahkemeye çıkarılacak. Kefalet bedelsiz olarak içeride tutuluyor.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ