Polis haftası, her yıl olduğu gibi bu yılda 10-14 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

THY 83.4 Milyon yolcu ile 2023'te rekor kırdı! THY 83.4 Milyon yolcu ile 2023'te rekor kırdı!


Polis haftasına özel tanıdıklarına ve sevdiklerini anlamlı mesaj göndermek isteyen kişiler için en güzel polis haftası mesajlarını derledik. 
İşte polis haftasına özel güzel ve kısa mesajlar:

“Ülkemizdeki huzur ve güvenliğin teminatı, her koşulda özveriyle görevinin başında olan Polis Teşkilatımızın, 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun!”
* “Huzur ve güvenliğimizin teminatı, milletimizin gururu Türk Polis Teşkilatı’mızın 179. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis haftası kutlu olsun.”
* “Görevi başında şehit olan tüm polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. “
* “Huzur ve güvenin teminatı, kahraman Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 179. yıl dönümü ve Polis Haftası kutlu olsun.” 

Bakan Yerlikaya: Türk polisi güçlüdür
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Polis Teşkilatının 179’uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı; “Türk polisi güçlüdür, güvenilirdir, özverilidir, korkusuzdur, cesurdur ve vicdanı olmayanların karşısındadır. 179 yılda şanlı Türk Polis Teşkilatımızda görev yapan ve artık ebediyete irtihal eden emniyet güçlerimize, kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. Fedakar gazilerimize de afiyetler diliyorum. 10 Nisan Polis Haftası kutlu olsun.”
Polis Haftası, Türk Polis Teşkilatı’nın değerli üyelerini kutlama ve takdir etme fırsatı sunarken, aynı zamanda toplumda polis arasındaki güçlü bağları pekiştirmeye yönelik önemli bir adım olarak da kabul ediliyor. Bu hafta, polislerimizin üstlendiği zorlu görevleri ve toplumumuz için verdikleri değerli hizmetleri hatırlatmak ve takdir etmek için önemli bir fırsattır.

Kurtulmuş Gaffar Okkan’ı yad etti

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Gaffar Okkan’ın vefat yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Kurtulmuş, “Görevini yerine getirmenin ötesinde demokratik, geleneklerine bağlı , insani değerlere önem veren bir yapıyla çalışan, tüm emniyet güçlerimiz gibi ‘önce vatan’ düsturuyla mesleğini icra eden Gaffar Okkan’ı rahmetle yâd ediyor, terörün hiçbir zaman ve hiçbir şekilde milliyeti, rengi, inancı olmayacağını vurgulayarak bir kez daha lanetliyorum.” mesajını verdi. 

Zafer Aktaş Polis Haftası’nı kutladı

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “Sizleri Türk Polis Teşkilatımızın 179. yıl dönümünde sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179. yılı kutlu olsun” mesajı verdi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ