Evli ve iki çocuk annesi olan Nevra Bilem, sosyal medya hesabında 1.5 milyon takipçiye sahip. Fenomen, lüks hayatını sık sık sosyal medyadan paylaşıyor ve özellikle külçe altınlarla ilgili paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Eşinin canı çektiği için kendisine külçe altın alması da sosyal medyada gündem olmuştu. Ancak, bu kez dolandırıcılık iddialarının odağında olan fenomen, lüks yaşam tarzıyla biliniyor.

Sosyal medya hesaplarından günlük olarak yeni reklamlar paylaşan fenomen Nevra Bilem'e yöneltilen iddialara göre, reklam dolandırıcılığı suçlamasıyla karşı karşıya kaldığı belirtiliyor. Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olduğu ifade edilen Bilem, daha önce dolandırıcılık suçlamalarıyla gündeme gelmişti.



Mağdur olduğunu belirten bir kadın, "Bir gün yine hikayesini gördüm. 'Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz' yazıyordu. Ben de şansımı denemek istedim ve butona bastım. 15 gün sonra aradığımızda, bedava tatilin olmadığını ve devremülk satmak istediklerini gördük. Bu şahıs sadece parasına bakıyor." şeklinde konuştu. Onlarca kişi, fenomen Nevra Bilem'i şikayet etmek için karakollara başvurdu.

dilan nevra

Fenomen, birkaç ay önce bedava tatil reklamı yapmış, ancak daha sonra takipçilerine bir mobilya reklamı ile karşısına çıkmıştı.

Reklamı görerek sipariş verdiğini ancak parayı iddiaya göre akrabasının hesabına gönderdiğini söyleyen bir kadın, "Bir firma sizinle anlaşma yapıyorsa firmanın hesabına atılması lazım.



Sen neden kaynının hesabına attırıyorsun bu parayı?" diye konuştu. Dolandırıldığını iddia eden kadın, kendisiyle aynı durumu yaşayanların Nevra Bilem'e sosyal medya üzerinden mesaj attıklarını ve "Beni bile Instagram üzerinden engelledi" dedi. Dolandırıldığını iddia eden kişiler, fenomenin kendilerini engellemesi üzerine Nevra Bilem'den şikayetçi olmak için karakollara başvurdu.

Kaynak: haber merkezi