Türk rap müziğinin önde gelen isimlerinden Norm Ender, Oğuzhan Uğur'un sunduğu "Mevzular Açık Mikrofon" programına, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bestelediği "Parla" marşı ile katıldı. Marşı büyük beğeni toplayan Norm Ender, sosyal medya hesabından hayranlarına özel bir istekte bulundu. Ünlü rapçi, marşın klibi için takipçilerinden video göndermelerini istedi ve bu videoları kullanarak bir klip hazırlamayı planlıyor.


Norm Ender, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Merhaba arkadaşlar. Sizden bir ricam olacak. Marşımız Parla'nın klibini hep beraber oluşturalım istiyoruz.



ezgif.com-webp-to-jpg (13)

Bu yüzden sizden isteğim telefonunuzu yatay formatta ve bu marşı söylerken çekilmiş videonuzu bize ulaştırmanız. O zaman, yürüyoruz arkadaşlar..." şeklinde bir çağrıda bulundu. Bu istek kısa sürede binlerce beğeni aldı ve sosyal medyada gündem haline geldi.


Norm Ender'in bu isteği, hayranlarının heyecanla karşılandı ve birçok kişi video gönderme konusunda istekli olduğunu dile getirdi.

Marşın klip çalışması için gelen destek ve katkılar, bu özel projenin daha da anlamlı ve etkileyici bir hale gelmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Kaynak: haber merkezi