Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından gündeme oturan şimdi de Özlem Öz ile Tayyar Öz çifti oldu. Ünlü sunucu Bircan Bali ve avukat Feyza Altun'un çeşitli iddiaları magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Altun, Öz çiftinin böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığını iddia ederek, üretim yerlerine dair fotoğraflar paylaştı.


Sosyal medya kullanıcıları, Polatlar'dan sonra gözleri Özlem-Tayyar Öz çiftine çevirince, Özlem Öz'ün profil temizliği yaptığı iddiasını ortaya attılar.




 

Lüks yaşantılarına dair çeşitli iddialar ortaya atılırken, çift sessizliklerini bozdu. Tayyar Öz yaptığı açıklamada, "Hukuk bölümümüz gerekli delilleri şu an topluyor.



Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak" dedi.

Ekran Alıntısı

Özlem Öz, takipçilerinin zaten inanmadığını ifade ederken, eşi Tayyar Öz ise "Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" şeklinde konuştu.



lllll

FETÖ'den ihraç edildiğine dair yöneltilen soruya Tayyar Öz, "Bu da iftira. Oturduğumuz evin kira olduğunu söyledik, kontratı paylaştık. FETÖ olayları 2016 yılında patlak verdi. Ben o zaman asistan doktordum, o gece ve gündüz bir sürü ameliyat gerçekleştirdik. 2021'de istifa ettim" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: haber merkezi