CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş cinayetine ilişkin hazırlanan iddianamenin kamuoyunu rahatsız ettiğini belirterek, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşeceğini duyurdu.

Takılar valizlerle taşındı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi Takılar valizlerle taşındı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'e önemli görev - Kocaeli Fikir Gazetesi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sinan Ateş cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmayı 2 yıl 4 ay sonra 29 Nisan’da tamamlamıştı. İddianamede 22 kişiye tasarlayarak öldürme suçu yöneltilmişti.

Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sinan Ateş suikastine ilişkin hazırlanan iddianame, oluşturulan sis perdesini aralamak şöyle dursun, kamuoyunun bildiği pek çok gerçeği gizlemeye çalışıyor. Sinan Ateş suikasti tam anlamıyla aydınlanana kadar peşini bırakmayacağız" ifadelerini kullanmıştı. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş de iddianameye tepki göstermişti.

Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İddianame burada. Peki, azmettiriciler nerede? Böyle bir suikasti birkaç çapulcunun tasarlayıp planladığına inanmamızı gerçekten bekliyor musunuz? Sırf bu iddianameyi hazırlamak için kamuoyunu neden bir buçuk yıl beklettiniz?" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ