Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, Hatayspor'u 4-2 yendikleri maç sonrası basının karşısına çıktı. Geçtiğimiz günlerde televizyon kanalında dikkat çekici açıklamalarda bulunan Erden Timur'a yanıt verenBaki, sert ifadeler kullandı. 

"BENİ ARAYIP SORDU"

Baki, "Transfer konularında geçenlerde kendisi beni aradı, Fred transferinden sonra. Açıklamayacaktım ama açıklama ihtiyacı hissediyorum. Bu önemlidir çünkü. Fred'den sonra ben bir açıklama yaptım. İki ayrı kişi hem Manchester United Kulübü'nü hem Fred'i arayarak işi bozmaya çalıştı demiştim. Bununla ilgili sanki hiç haberi yokmuş gibi bana telefon açıp 'Ne olur bu isimleri ver bana' dedi." şeklinde konuştu. 

"BÖYLE BİR TALİMAT VERMEDİM"

Baki sözlerini şöyle sürdürdü: "İsimleri verdim, 'Tanıyor musun' dedim, 'Tanıyorum' dedi. 'Ben böyle bir talimat vermedim' dedi. Futbol transferinde bunların normal olduğunu söyledi, 'Ben 11 yıldır transfer yapıyorum, bu kadar inisiyatifi kimse alamaz' cevabını verdim. Yaşanan şeyleri, yaşanmamış gibi; yaşanmamış şeyleri de yaşanmış gibi anlatıyor. Çok üzülüyorum. Alzheimer başlangıcı olabilir. Çok ciddi söylüyorum. Acil şifalar diliyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ