Ordu Ünye Adliyesi’nde çalışan cumhuriyet savcıMücahid Şamil Koca, geçtiğimiz gün yemek için ailesiyle birlikte Aybastı Perşembe Yaylası’ndaki Güleç Izgara adlı mekâna gitti. İlk olarak T24'te yer alan habere göre, mekanın dolu olmasının ardından görevliler savcı Şamil Koca’ya yarım saat sonra gelmesini söyledi. Aynı iddiaya göre, bu sebeple mekanın sahiplerinin de aralarında olduğu 15 kişi gözaltına alındı.

SAVCIYA VE AİLESİNE DARP

Görüntülerin işletme sahibi tarafından kırpılarak medyaya servis edildiği ve savcının 9,5 aylık kızına fiziksel saldırıda bulunulduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili  yapılan açıklamada, "Haberlerde adı geçen lokantada müşteki Cumhuriyet Savcısı Mücahit Şamil Koca, ailesi ile birlikte bulunduğu sırada, yemek süresi ve oturacak masa konusunda işletme sahipleri ile konuşurken tartışma yaşamış, tartışmanın büyümesi ve lokanta dışında da devam etmesi üzerine işletme sahibi ve çalışanları savcıya saldırdı, savcı kulağından aldığı yumruk darbesiyle yaralandı, arbede esnasında savcının kayınvalidesinin kucağında bulunan bebek yere düştü ve yaralandı. Konuyla ilgili olarak adli soruşturma başlatıldı ve işletme sahibi şüpheliler kasten yaralama suçlamasıyla gözaltına alındı" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haber merkezi