Geçen aylarda müstehcenlik suçuyla yargılanan ve beraat eden OnlyFans fenomeni Merve Taşkın, en son sevgilisinin kendisini darp ettiği haberleriyle adından söz ettirmişti. Hülya Avşar'ın 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' isimli  YouTube programına konuk oldu. 

G Wybarf X0 A A2 Q W

YİNE GÜNDEM OLDU

Samimi açıklamalarda bulunan Taşkın bu kez de "En tepede olmak istiyorum. Bu dünyaca ünlü olmak olur, dünyanın en zenginleri listesinde olmak olur..." açıklaması ile gündeme geldi.

HÜLYA AVŞAR'DAN DESTEK

"En tepedeki insanlarla tanışmak istiyorum." diyen Taşkın, Bill Gates ve Elon Musk gibi isimlerle de aynı masada oturmak istediğini söyledi. Bunun için de bazı kontaklar kurmaya başladığını da belirten Taşkın'a Hülya Avşar da destek verdi ve "Sen yapabilirsin..." dedi. 

G Wybarv X Y A Abw5Z

"BAKMAK İSTİYORLAR"

Merve Taşkın geçen aylarda başka bir programa katılmış "Sen bir teşhirci olduğunu düşünüyor musun?" sorusuna ise, "Bizim toplumumuz çok mu ahlaklı? Haberlerde gördüğümüz şeyler ya da benim DM'lerim. Bakmak istiyorlar ve bunu ben zorla yapmıyorum. Ben teşhirciysem, teşhire maruz kalmayı tercih ediyorlar." şeklinde yanıt vermişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA