Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat'ın son dönemde cezaevinde kendini yaraladığı iddiaları gündeme gelmişti. Adli tıp raporunun Bakırköy Başsavcılığı'na gönderilmesi üzerine, Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Adli Psikiyatri servisine yatırılması gerektiği belirtilmişti.

Ekran görüntüsü 2024-06-05 115434

Cezaevinde yaşadıklarıyla sıkça gündeme gelen Dilan Polat hakkında, "Söylemezsem Olmaz" programına geri dönen Bircan Bali'den çarpıcı bir iddia geldi.

uououo

Bircan Bali, "İddiamı söyleyeyim; Dilan Polat bu senaryoya göre şu anda hapishanede mi hastanede mi? Büyük bir iddiadan bir tanığın söylediği sözlerden bahsedeceğim. İddiaya göre; Dilan Polat son 2 aydır serbest, kendi evi dışında bir evde çocuklarıyla vakit geçiriyor ve basından uzak arkadaşlarıyla saatlerce bir arada bulunuyor," dedi. Ayrıca, "Yakın zamanda Dilan'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları'ndan bir fotoğrafı gelecek. Bu fotoğrafın bilinçsiz çekildiği söylenecek, ancak tam anlamıyla bilinçli bir fotoğraf olacak, öyle bir tedavi yok," şeklinde iddialarda bulundu.Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya ise bu iddiaları sert bir şekilde yalanlayarak, "Bu iddiayı benden önce devlet yalanlar. Siz bu iddiayı neye dayandırıyorsunuz? Bu, Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı'nı suçlayan bir iddia," dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ