Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda, takımın performansını ve karşılaştıkları zorlukları değerlendirdi.

Okan Buruk'tan flaş sözler! ''Karıştırmak istiyorlar''

"KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR"
Buruk, Galatasaray'ın hem içeriden hem de dışarıdan karıştırılmaya çalışıldığını belirterek, "Galatasaray'ı karıştırmaya çalışan çok büyük bir kesim var. Bu yalnızca dışarıda değil, içeriden de oluyor. Biz, bu tür durumlara karşı dikkatliyiz ve takımın birliğini korumak için çalışıyoruz," ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Batshuayi paylaşımı

"GOLLERİNE GEÇEN SENEDEN ALIŞMIŞTIK"
Michy Batshuayi'nin son dakika golüne değinen Buruk, "Batshuayi'nin son dakika gollerine geçen seneden alışmıştık. Bugün bizim adımıza gol attığı için mutluyuz. Maç içinde yapılan değişiklikler bazen oyunun seyrini etkiliyor. Beşiktaş maçında yaptığımız değişikliklerle oyun olarak geriye gitmiştik ama bugün tam tersi oldu. Lucas ve Sara'nın performansları iyiydi, genel olarak bütün oyunculardan memnunum," dedi.

Buruk, takımının mücadeleci ruhunu övdü ve ilerleyen maçlarda daha iyi bir performans sergileyeceklerinin sinyalini verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ