Özel hayatı ve sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise'nin adı sık sık farklı isimlerle aşk dedikodularına karışmaya devam ederken aylardır Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la birlikte olduğu iddiası bir kez daha gündem oldu. Hadise'nin geçen aylarda Okan Buruk için çıkartılan özel tasarım tişört ile şarkı söylemesi, bu iddiaları daha da güçlendirmişti.

Ekran Resmi 2024 06 30 06.24.28

FORMAYLA PROVA YAPTI

Şarkıcı ‘Hayat Oyunu’ şarkısının provasını Okan Buruk formasıyla yapmıştı. Herhangi yeni bir bilgi olmasa da bugün yine iki ismin aşk yaşadığına dair haberler yapıldı. Sosyal medyada aşk iddiasıyla ilgili 'ateş olmayan yerden duman çıkmaz' yorumları yapıldı. 

OKAN BURUK -1

TARZI MERAK KONUSU OLMUŞTU

Okan Buruk, 2007 yılında evlendiği ve 17 yıllık eşi Nihan Akkuş Buruk ile Şubat ayında yollarını ayırmıştı.  2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvuran çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha vermeye karar vermişti. Galatasaray'a bu sezon da şampiyonluğu getiren Buruk'un boşanmanın ardından değişen tarzı dikkat çekmiş, eski tarzından eser kalmayan teknik adamın hayatında yeni bir aşk olup olmadığı ise merak konusu olmuştu. 

Hadiseacikkk

ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞTI

En son Kerem Bürsin'le adı anılan şarkıcının hemen ise öncesinde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı söylentisi çıkmıştı. Hadise konuyla ilgili; "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: DEMET SAROVA