Balı, bademi ve balığıyla ünlü, Ege’nin eşsiz turizm beldesi Datça’da, her yıl geleneksel olarak dağıtılan Altın Badem Ödülleri, Saygın Medya – Saygın Kurt tarafından organize edilen törenle, bu yıl 4. kez sahipleriyle buluştu.

Yoğun geçen turizm sezonunun ardından düzenlenen ödül töreni, Adaburnu Gölmar Otel Ana Sponsorluğunda gerçekleşti ve törene katılım bir hayli yoğun oldu.

Şenol İpek ve Merve Akıncı ana sahneyi sunarken, kırmızı halı röportajlarında, son dönemde başarılı sunumlarıyla dikkat çeken Gamze Balım vardı.

NEBİL ÖZGENTÜR’TEN NARİN İÇİN SAYGI DURUŞU 

Geceye damga vuran olay, katledilen Narin için durulan otuz saniyelik saygı duruşu oldu. Gecede ödül alan gazeteci, yönetmen ve yazar Nebil Özgentürk, törene katılan tüm davetlileri Narin için yarım dakikalık (30 saniye) saygı duruşuna davet etti ve tüm salon Narin için saygı duruşunda bulundu.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER DATÇA’DA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sinema, tiyatro, müzik ve sosyal medya alanlarından isimlerin de hazır bulunduğu törende; Çiğdem Tunç, Ruhi Sarı, Orçun Kaptan, Sedef Şahin, Ümit Efekan, Selma Sonat, İntizar, Sibel Taşçıoğlu, Mihriban Er, Ümit Okur, Ahmet Baran gibi isimler sahne alırken, yazları Bodrum’da yaşayan sosyal medya fenomeni Berna Arıcı, sosyal medya alanında yılın ikonu ödülüne layık görüldü.

 SEZGİ BİLGE; ‘BODRUM KABUK DEĞİŞTİRİYOR’

Törende Yılın İş Kadını Ödülü’ne layık görülen ve hem İstanbul, hem de Bodrum’da emlak sektörünün önde gelen isimlerinden olan Century 21 Trio Bodrum CEO’su Sezgi Bilge, İstanbul’daki yoğun faaliyetlerini, Bodrum’a da taşımanın vermiş olduğu mutluluğu dile getirirken, Bodrum’un geleceğiyle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Sezgi Bilge, şunları söyledi; Bodrum artık asla eski Bodrum olmayacak. Dünya jet sosyetesinin yeni gözdesi Bodrum. Dünyada kabul görecek şekilde Bodrum’un marka şehir olması ile ilgili gerekli adımlar, uluslararası düzeyde atılıyor. Özellikle emlak sektörünün de desteğiyle, önümüzdeki 5 yıl içinde Bodrum’u, Bodrum’da yaşayanlar bile tanıyamayacak. Konut alanında Bodrum’a yatırım yapan global şirketlerin, yerel idare ve mülki idareyle koordineli şekilde yürüttükleri altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Bodrum’u yakın gelecekte çok parlak günler bekliyor. Bodrum artık sadece yazları tatilcilerin rağbet ettiği bir tatil beldesi olmaktan çıkacak ve yılın 12 ayı, uluslararası organizasyonlara ve çeşitli kültür-sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacak. Biz de uluslararası bağlantılarımızı kullanarak, dünyaca ünlü isimlerin Bodrum’da konut edinmeleriyle ilgili ciddi faaliyetler yürütüyor ve çeşitli girişimlerde bulunuyoruz.

ÖDÜLÜNÜ DATÇA’NIN EN GENÇ MODA TASARIMCISININ ELİNDEN ALDI

Yılların modacısı Cemil İpekçi ödülünü aslında Datça’nın ilk terzilerinden olan bir hanımefendinin elinden alacaktı. Ancak Cemil Bey ödülünü, Datça’nın ilk terzisinin İtalya’da modacılık eğitimi alan ve Türkiye’de kendi markasını yaratan torununun elinden almak istediğini söyledi. Datça’nın en genç modacısı Alara Taş, Cemil İpekçi’nin davetiyle sahneye geldi ve Datça’nın en genç modacısı olarak Cemil İpekçi’ye yaşam boyu onur ödülünü takdim etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ