Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama ile dolandırıcılık suçlarından geçen aylarda hapse girmiş, Nihal Candan'ın bazı psikolojik sorunlar yaşamaya başlaması ve 37 kilolaya düşmesi sonucu 'anoreksiya nevroza' teşhisi konulmuştu. Bunun üzerine sağlık sorunu nedeniyle mahkeme, Candan'ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar vermişti. 

65546857E14F2Adf329Dd3D7

Burası Önemli YouTube kanalına konuk olan Nihal Candan 'Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum. Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli.' sözleriyle herkesi şaşırttı. Candan teheccüd namazına "teveccüh" demesiyle de dikkat çekti.

'KIZ ÇOCUK İSTİYORUM'

Öte yandan Nihal Candan'ın aylar önce sessiz sedasız nikah masasına oturduğu iş insanı Mehmet Faruk Çiçek'ten hapis sürecinde destek görmek bir yana, eşi tarafından terk edildiği ve boşandıkları gündem olmuştu. Candan, konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve "Boşanmadım eşimle aramızda bir sorun yoktu en son. Boşanmak için bir sebebim yok kız çocuğu istiyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

Muhabir: DEMET SAROVA