Günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin Güran'dan acı haber geldi. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan küçük Narin'in cansız bedeni, dere yatağında bir çuval içinde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin'in cansız bedeninin Jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu ve "Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" şeklinde açıklamada bulundu.

Narin Güran'ın trajik kaybı, ünlü şarkıcı Gülben Ergen’i derinden etkiledi. Günlerdir Narin'in bulunması için sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Ergen, Bakan Yerlikaya'nın açıklamasını alıntılayarak, cesedin "çuval içinde" bulunmasına isyan etti. Ergen, yaşanan bu acı ve üzücü detaylara tepki göstererek, adalet çağrısında bulundu.

'ÇUVAL İÇİNDE' İDDİASINA DİKKAT ÇEKTİ

Gülben Ergen paylaşımında "Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz… Neden kıydılar küçük kıza? Kim kıydı. Kimler biliyordu 19 gün saklandı? Narin’imize nasıl kıydınız nasıl? Ah gitti halay çekip, annenin eteklerine saklanıp, masum mahcup gülümseyen meleğimiz gitti!!!!" dedi.

hytut
"Günlerdir, gece gündüz, onca ekiplerin aramasına rağmen…" diyerek sitem eden Ergen şunları yazdı:

"Narin’in cansız minik bedeni 'köye 3 km mesafedeki' dere yatağında bir çuval içinde bulundu! Öyle mi? Köye 3 km mesafedeki dereye bakmadılar yani? Birisi saklayıp sonradan koymuş olmasın? Askeri, emniyeti, polisi, jandarması devletin tüm birimleri 19 gündür gözden kaçırmış o la maz. Sizce?"

AMCA TUTUKLANDI

Narin'in kaybolmasıyla ilgili soruşturma kapsamında muhtar amcası Salim Güran 31 Ağustos’ta gözaltına alınmıştı. Amca Güran ardından “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden kısıtlama” gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Narin'den gelen acı haber sonrası sosyal medyada da ünlü isimler paylaşım yapmaya başladı.

"KORUYAMIYORUZ"

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den gelen acı haber sonrası ünlü isimler sosyal medyada üzüntülerini paylaştı. Hadise, Mahsun Kırmızıgül, Yeşim Salkım gibi isimler acı habere isyan etti.

NARİN NASIL ÖLDÜ?

NARİN NASIL ÖLDÜ?

21 Ağustos'tan bu yana aranan Narin Güran'ın cansız bedeni köye 1,5 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulundu. Mahalleye giriş çıkışlar yasaklanırken Narin’in cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Narin'in cansız bedeni ikamet ettikleri köye 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Mahalleye giriş çıkışlar yasaklanırken, Narin’in cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. İki gün önce de bir ihbar üzerine jandarma ekipleri bu derede arama çalışmaları yapmış herhangi bir iz bulamamışlardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ