Seyhan Soylu; Demet Akalın’ın, Engin Polat’ın eşi Dilan Polat’a bir erkek ayarladığını ve o erkekle aşk yaşadığını ileri sürmüştü. Çığ gibi büyüyen dedikodularda sır perdesi aralanmaya başladı..

Seyhan Soylu, Engin Polat’la bir akşam yemeğinde buluşarak barış imzaladı. El sıkıştı…

Seyhan Soylu kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda; Engin Polat bana Paris’ten ev aldı, 10 milyon Euro da aldım, birde Bentley araba aldım. Dilan Polat’ın sarf etmiş olduğu sözler doğruydu. Bu sefer ben kandırdım sizi dedi…

Seyhan Soylu, Dilan Polat, Engin Polat, Demet Akalın birbirine girdi! Kim kime 'Geyikli' dedi? Seyhan Soylu, Dilan Polat, Engin Polat, Demet Akalın birbirine girdi! Kim kime 'Geyikli' dedi?

SOYLU ÜLKEYİ BİR GÜNDE TERK ETTİ! 

Sevgili yurdum insanı o pırlanta gibi yüreğinizle kandırıldınız. Benim tarafımdan kandırıldınız! Ben şimdi havaalanına gidiyorum..

Mert Ramazan Demir doğruladı! Afra Saraçoğlu aldatıldı mı? Mert Ramazan Demir doğruladı! Afra Saraçoğlu aldatıldı mı?

Kandırıldınız! Evet mecbur kaldım kandırmaya, Ohhhh kandırdım sizi, Ohhh 10 milyon Euro’yu da bavulumda götürüyorum. Orada da arabam bekliyor beni Bentley, Pariste de evime gidiyorum. Evimden de paylaşımları size yapıyorum. Hadi bay bay…

SEYHAN VE ENGİN AŞK MI YAŞIYOR? 

Bir magazin programında, Selen Görgüzel, Engin Polat ve Seyhan Soylu’nun aralarında ilişki olabileceğini söyledi..

Dikkat! Sevişme esnasında suyun önemi Dikkat! Sevişme esnasında suyun önemi

Programda konuşulanlara göre;

Dilan Polat’ın ‘’Kelebek’’ hastalığı olduğunu ve yakın zamanda Dubai’de tedavi olacağı öne sürüldü. 

Bir diğer taraftan ise Selen Görgüzel, ‘’Benim aklıma; Engin Polat ile o ‘’meymenetsiz’’ ile aralarında ilişki olduğuda geliyor, ‘’meymenetsizden’’ kasıtımı anladınız diye düşünüyorum, yani onların arasında bir ilişki durumu bile söz konusu olabilir’’ diye ekledi.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT KÜSTÜ!

Şimdiye kadar araları hiç bu kadar kötü olmamıştı diyen yakınları evliliklerinin sarsıldığını ve Dilan Polat’ın bu görüşmeden hiç memnun olmadığını söyledi.

Diğer iddialara göre;

 Engin Polat’ın, Dilan Polat’ı terk ettiği söyleniyor…

Kaynak: HANDE DURMAZ