CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün sosyal medyada yayılan ve kendisine ait olduğu öne sürülen video uzun süre gündemde kaldı.


Sarıgül'e memleketinde büyük ilgi
Sarıgül, özel bir kurumdan aldığı raporla videodaki kişinin kendisi olmadığını kanıtladı. Bu açıklamanın ardından memleketi Erzincan'da büyük bir coşkuyla karşılanan Sarıgül, Dörtyol Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

NE OLMUŞTU 

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma sokulan video hakkında açıklama yaptı. Sarıgül, “Bu alçaklarla yargı önünde mutlak hesaplaşacağım. Bu alçaklığı yapanlar bilsinler ki kaçtıkları yere kadar kovalayacağım” dedi.

Sarıgül yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Dün gece alçakça, kahpece bir video yayınlandı. Ne yaptım? Sabahleyin ulusal kriminal teknik bir büroya müracaatta bulundum. Bu büro yaptığı incelemede videonun montaj olduğuna karar verdi. İşte videonun montaj olduğuna dair o karar da şu anda elimde. Konuyla ilgili savcılığa başvurdum. Bu alçaklarla yargı önünde mutlak hesaplaşacağım. Siyasi hayatım boyunca çok alçaklık gördüm ama inanın ki böyle bir alçaklığı görmedim. Bu alçaklığı yapanlar bilsinler ki kaçtıkları yere kadar kovalayacağım.”

Kaynak: HABER MERKEZİ