Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Suudi Arabistan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Cristiano Ronaldo'nun insanların bakış açısını değiştirdiğini söyledi. Mourinho'nun Roma'da beklenen başarıyı elde edememesi nedeniyle kulüple yollarını ayırıp Suudi Arabistan'a gitme olasılığının arttığı belirtildi.

Jose Mourinho: "Ne zaman olacağını bilmiyorum ama bir gün mutlaka Suudi Arabistan'da çalışacağım. Cristiano Ronaldo, insanların bakış açısını değiştirdi. Sadece kariyerinin son aşamasında olan oyuncular değil, kariyerlerinin en iyi yıllarını yaşayan oyuncular bile Suudi Arabistan'a gitmek istiyor."

Portekizli hoca ayrıca, "Sadece kariyerlerinin son döneminde olan oyuncular değil, kariyerlerinin en iyi dönemlerindeki futbolcular da Suudi Arabistan'a gidiyor çünkü orada rekabet gerçek. Sadece yerel lig değil, aynı zamanda Asya Şampiyonlar Ligi de çok ilginç." şeklinde konuştu. Mourinho'nun bu sözleri Türk futbolseverler başta olmak üzere birçok takipçisinden tepki aldı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Roma'nın sezon başındaki kötü performansı nedeniyle teknik direktör Jose Mourinho ile yollarını ayırabileceği iddia ediliyor. Ancak, Roma yönetimi bu ayrılık iddialarını yalanlayarak Mourinho'nun sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceğini belirtti.

MOURINHO'NUN TEK BAŞARISI

Roma takımı, 2021-2022 UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyon olmuştur.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ