Seyyid Muhammed Mardini yine şoke etti: Üç harflilere vaaz verdi, boşluğu azarladı! Seyyid Muhammed Mardini yine şoke etti: Üç harflilere vaaz verdi, boşluğu azarladı!

Motorola, yeni ve sıradışı bir konsept telefonunu tanıttı. Bu tanıtım, her yıl düzenlenen Lenovo Global Tech World etkinliğinde gerçekleşti ve izleyicileri büyüledi. Yenilikçi tasarımı ile bu telefon, ağızları açık bırakan bir etki yaratıyor. Ayrıca bu telefonun saat gibi takılabildiği bir özellik taşıyor.

İŞTE DETAYLAR

Motorola, Lenovo Tech World '23'te sergilenen en yeni uyarlanabilir akıllı telefonunu sunmak için bizi 90'ların tokat bilezik trendine geri götürüyor.



Biçimlendirilebilir, bileğe sarılan telefon için Motorola, yuvarlanabilir, esnek ekran teknolojisindeki çalışmalarını ilerletti. Bu özel cihaz, geçmiş telefonlarında ve bilgisayarlarında kullanılan benzer versiyonları temel alan bir FHD+ pOLED ekran kullanıyor. Akıllı telefon standart, düz bir model olarak sunulabilir, esnek stand modlarına göre yapılandırılabilir veya bileğin etrafına sarılabilir. Standart ayardayken telefon 6,9 inç (175 mm) boyutundadır ve "tam Android deneyimi" sunacaktır.

İlginç bir görüntü olmasına ve etkileyici bir teknolojiye sahip olmasına rağmen, şirket muhtemelen akıllı telefonu yakın zamanda kitlelere sunmayı planlamıyor.

Kaynak: GALİP ERCAN ÖZTÜRK