A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yerine Vincenzo Montella getirildi. EURO 2024 Elemeleri'nde D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız 10 puanla 2. sırada bulunuyor. Yaz aylarında oynanacak turnuvada yer almak isteyen A Milliler, gruptaki kalan maçlarını kazanmak istiyor. Vincenzo Montella da gelir gelmez sıkı çalışırken, tek tek kulüpleri geziyor, maçları yerinde takip ediyor. Milli oyuncu havuzunu genişletmek istiyor. Son olarak Konyaspor - Beşiktaş maçını izleyen ve sonrasında Konyaspor'u tesislerde ziyaret eden Vincenzo Montella'nın durumunu en yakından takip ettiği oyuncu da belli oldu.

Beşiktaş'ta büyük kriz! 'Oldu oldu olmadı, yokuz' Beşiktaş'ta büyük kriz! 'Oldu oldu olmadı, yokuz'

ARDA GÜLER İÇİN GÖRÜŞTÜ

Vincenzo Montella, Fenerbahçe'de oynadığı dönemden yakından tanıdığı Arda Güler'i A Milli Takım'ın beyni yapmak istiyor. Çok yetenekli bulduğu futbolcunun sakatlığı nedeniyle endişeli olan Montella, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'yi telefonla aradı. Arda Güler'e Avrupa Şampiyonası'nda ihtiyacı olduğunu belirten Montella, sakatlığının ciddiyetini sordu. İyileştikten sonra bu sene onu oynatmayacaksa, sezonun ikinci yarısında kiralamasının hem oyuncu hem de kendileri açısından iyi olduğundan bahsetti. Carlo Ancelotti ile uzun uzun telefonda görüşen Vincenzo Montella'nın kısa süre içerisinde Madrid'e giderek, Arda Güler ile de yüz yüze görüşeceği belirtildi.

İşte Fenerbahçe'nin 14/14 yapmasının sırrı! İşte Fenerbahçe'nin 14/14 yapmasının sırrı!

REAL MADRID KİRALIK GÖNDERECEK İDDİASI

Yaşanan bu gelişmenin ardından İspanya basınında Real Madrid'in Arda Güler'i kiralık olarak göndereceği iddiaları ortaya atıldı. Vincenzo Montella'nın Carlo Ancelotti'ye görüşmesinin akabinde gerçekleşen gelişme kimilerine sürpriz olmadı. 

Ankaragücü, Emre Belözoğlu'ya emanet! Ankaragücü, Emre Belözoğlu'ya emanet!

FENERBAHÇE DE DEVREYE GİRDİ İDDİASI

Real Madrid'in Arda Güler'i sezonun ikinci yarısında kiralık olarak bir La Liga takımına göndereceği iddiası sonrasında Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi. İsmail Kartal'ın Ali Koç'a ''eğer Arda Güler'i kiralık göndereceklerse bize de yerli kontenjanı nedeniyle sezonun ikinci yarısında katkı sağlar. Biz de şartlar oluşursa devreye girelim'' şeklinde istekte bulunduğu belirtildi.

Juan Mata dört gözle bekliyor Juan Mata dört gözle bekliyor

ARDA GÜLER EKİM AYNIN ORTASINDA DÖNECEK

Arda Güler, aslında sezon başı kampında Carlo Ancelotti'nin gözüne girmeyi başardı. İtalyan teknik adam, her seferinde Arda Güler'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Ancak ilk olarak 29 Temmuz'da menisküs sakatlığı yaşayan Arda Güler, 59 gün sonra sahalara geri döndü. Bu sürede yedi maç kaçırdı. Ancak yeniden sakatlanan Arda Güler'in sakatlığı kas yaralanması olarak açıklandı. Bu sefer de sahalara dönüşünün 16 Ekim tarihini bulacağı kaydedildi.

18 yaşındaki Arda Güler'in Real Madrid ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Editör: Orhan Duman