Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, magazin dünyasında "Felaket Tellalı" olarak tanınan bir isimdir. Akay, 82 yaşındaki Metin Akpınar'ın yıllar sonra iki kızı olduğu iddiasının yanı sıra Almanya'da bir oğlu olduğu iddiasını gündeme getirdi. Akay, şunları söyledi: "Metin Akpınar'ın 1984 doğumlu ve şu anda 39 yaşında olan bir oğlu olduğu uzun yıllardır yakın çevresinde konuşuluyor. Oğlunun adı da Metin ve Almanya'da yaşamaktadır. Metin Akpınar, oğlunun varlığını benim yazılarımla öğrenmiyor, ancak eşi Göksel Özdoğdu Akpınar, bu bilgileri benim yazılarımdan öğrenebilir."

Yüzyüzeyken Konuşuruz dedi, yumruklarını konuşturdu! Yüzyüzeyken Konuşuruz dedi, yumruklarını konuşturdu!


 

Onur Akay, 15 Ekim tarihli köşe yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Metin Akpınar'ın senelerdir yakın çevresinde konuşulan 1984 doğumlu bir oğlu olduğuna dair iddialar mevcut. Şu an 39 yaşında olan ve iki isim taşıyan bu oğlunun adı da Metin ve Almanya'da yaşamaktadır. Genç Metin'i büyüten aile, onun Metin Akpınar'ı babası olarak kabul etmesi için babalık davası açmasını istiyor.

Tüyosu olan kazanır! 17 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 17 Ekim at yarışı tahminleri

Metin Akpınar, oğlunun varlığını benim yazılarımla öğrenmiyor, ancak eşi Göksel Özdoğdu Akpınar, bu bilgilere benim yazılarımdan erişebilir. Bazı kaynaklar, Genç Metin'in annesinin Suphiye Orancı olduğunu iddia ediyorlar. Ancak annesi kim olursa olsun, bu durumda çocuklarının Metin Akpınar'ın öz ağabeyleri olduğu kesin. Maalesef, sadece sevgi ve sıcak ilişkinin önemli olduğunu anlayamayan Metin Akpınar'ın hayatı, Yeşilçam filmlerini aratmayacak bir hikayeye dönüşecek gibi görünüyor."

Kaynak: haber merkezi