Çocukluk aşkı Antonela Roccuzzo ile olan evliliğiyle birçok kişinin 'sadık eş' olarak gördüğü futbol yıldızı Lionel Messi'nin adı son günlerde ihanet iddialarına karıştı. İlk olarak Brezilya basınından ortaya atılan haberlerde Messi'nin, karısı Antonela'yı Arjantinli gazeteci Sofia Martinez ile aldattığı öne sürüldü. Hatta Messi ve Antonela'nın boşanmanın eşiğinde olduğu belirtildi.


Bu haberlerin baş kahramanlarından olan gazeteci Martinez, sonunda açıklama yaptı. Arjantin milli takımına yakınlığıyla bilinen gazeteci, "Hayır hiçbir şey doğru değil. Leo tüm gazetecilere, kendisine iyi davrananlara çok iyi davranıyor. Çünkü onları seviyor. Benim diğer gazetecilerden tek farkım kadın olmam, yani bu tür şeyler olabilir" dedi.

Messi ofsaytta! Karısını gazeteciyle mi aldattı! Messi ofsaytta! Karısını gazeteciyle mi aldattı!

MESSİ'NİN BAKIŞLARI OLAY OLMUŞTU

Martinez, Dünya Kupası'nda maç sonrası röportaj yaptığı Lionel Messi'ye uzun uzun övgüler yağdırmış, Messi'nin mahcup tavrı ve Sofia martinez'e bakışları uzun süre konuşulmuştu. Martinez, röportajda, "Sonuç ne olursa olsun, hiç kimsenin sizden alamayacağı bir şeye sahipsiniz; Arjantinlilerle, onların her biriyle bir olduğunuz gerçeği. Ciddiyim, formanı istemeyen bir çocuk bile yoktur.

Herkesin hayatına damga vurdunuz ve bu, Dünya Kupası dahil her türlü kupanın ötesine geçiyor. Kimse bunu senden alamaz ve bu yüzden sana teşekkür etmek ve bu kadar çok insana mutluluk getirdiğin için minnettarlığımı göstermek istiyorum.

Umarım bu sözleri iyi anlıyorsunuzdur, çünkü gerçekten Dünya Kupası'nı kazanmaktan daha önemli bir şeyin olduğuna inanıyorum ve siz buna zaten sahipsiniz. Teşekkür ederim kaptan" diyerek Messi'yi övmüştü.

Messi ve karısı Antonela

Kaynak: HABER MERKEZİ