Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo arasındaki rekabet, futbol tarihinin en güzel rekabetlerinden biri olarak akıllara kazındı. İkili arasında çekişme sadece futbolcuların hayranları arasında değil belli ki kendi aralarında da vardı. Lionel Messi'nin Barcelona'dan takım arkadaşı Kevin-Prince Boateng, bu rekabetle ilgili başına gelen bir olayı bir YouTube kanalında anlattı.

Tüyosu olan kazanır! 4 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 4 Ekim at yarışı tahminleri

"ARALARINDAKİ REKABETİ GÖSTERDİ"

Ronaldo'nun Juventus'ta forma giydiği dönemde, kendisi duştayken Messi'nin yanına gelip hiç beklenmedik bir soru sorduğunu açıklayan Boateng, "Messi'yle bir kez duşta konuştuk. Bana İtalya'da gol atmanın zor olup olmadığını sordu. Çünkü o sırada Ronaldo orada futbol oynuyordu. Böylece aralarındaki rekabeti gösterdi." dedi.

Ferrari, Lamborghini'ye çarptı, karavan takla attı! 2 ölü, 2 yaralı! İşte o anlar... Ferrari, Lamborghini'ye çarptı, karavan takla attı! 2 ölü, 2 yaralı! İşte o anlar...

Boateng, Messi'nin sorusuna verdiği yanıtı ise şöyle açıkladı: "Ona Ronaldo'nun Serie A'da oynamasının daha zor olduğunu ve üç yıl boyunca her maçta gol attığını söyledim. İnsanlar onun orada yaptıklarını çok çabuk unutuyor."

Editör: Elif Kızılçay