Kızıl Goncalar dizisinin ilk fragmanının yayınlanmasının ardından, izleyiciler dizinin yayın tarihini merakla bekliyordu. Gold Film imzası taşıyan dizi, başrollerinde usta oyuncular Özcan Deniz ve yıllar sonra setlere dönen Özgü Namal'ı bir araya getiriyor. Özgü Namal, uzun bir aranın ardından setlere dönüş yaparak dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem karakterini canlandırıyor ve bu rol için tesettüre girdi.

Dizinin tanıtımında geçen hayali tarikatın adı olan "Ahiler", Kırşehir halkının tepkisine neden olmuştu. Yaşanan bu hassasiyet üzerine Gold Film, hızla harekete geçerek tanıtımı güncelledi ve izleyicilere bir özür yazısı ile seslendi.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği FOX'un yeni dizisi Kızıl Goncalar'ın heyecanla beklenen yayın tarihi açıklandı. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerinde yer aldığı dizi, izleyicilerle 18 Aralık Pazartesi akşamı buluşarak yayın hayatına başlayacak.

DİZİNİN KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) hayatlarının kesişmesini merkezine alır. Dizi, karakterler arasındaki inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, özellikle "evlat" kavramı etrafında anneliğin ve babalığın birleştirici gücünü vurgulayarak izleyicilere dokunmayı hedeflemektedir.

İŞTE OYUNCU KADROSU

Dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler eşlik ediyor.

Kaynak: haber merkezi