Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın eşliğinde özel uçakla Malatya'ya ulaşan Melissa Vargas, Malatya Havalimanı'nda Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fikret Vurucu ve onunla birlikte gelen heyet tarafından coşkuyla karşılandı.


Karşılama sırasında, Malatya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı Abdullah Akgün, Vargas'a duygusal bir çiçek takdim etti.Vargas, hemen ardından çocuklarla buluşarak, onların top ve formalarını imzaladı.Malatyalı taraftar grubu, Vargas'a özel bir hoş geldin sürprizi yaparak "Memleketine hoş geldin" yazılı bir pankart açtılar.

Şeytan görse alkışlar! Youtuber'ı böyle soydular Şeytan görse alkışlar! Youtuber'ı böyle soydular

Daha sonra, TVF Başkanı Üstündağ ile Vargas, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Vali Yazıcı, Vargas ve Üstündağ'a Malatya'nın ünlü kayısısından yapılan hediyeler verirken, Üstündağ ise Vali Yazıcı'ya Türkiye Voleybol Federasyonu plaketi ve Vargas'ın imzalı formasını takdim etti.

Yerlikaya paylaştı! 100'er 100'er yakalanıyorlar Yerlikaya paylaştı! 100'er 100'er yakalanıyorlar


Vali Yazıcı, Gazze Savaşı sonrası yaşanan zor günlerde voleybol milli takımının Malatya'ya büyük mutluluk getirdiğini ifade ederek, bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini belirtti. Ülke genelinde ve özellikle Malatya'da yaşanan olumsuzluklara rağmen, voleybol milli takımının başarılarıyla umut verdiğini söyledi.

Mavi Marmara'nın katili öldürüldü Mavi Marmara'nın katili öldürüldü

Vargas da Malatya'ya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Gerçekten benim için çok güzel bir gün. Bütün Malatya'ya, Malatya halkına bana gösterdikleri bu sevgiden dolayı teşekkür etmek istiyorum." ifadesini kullandı.

Federasyon Başkanı Üstündağ Malatyalı olduğu için kendisinin de Malatyalı olmayı seçtiğini dile getiren Vargas, "Aynı zamanda kulübüm Fenerbahçe'de 44 numaralı formayı giyiyordum. Biliyorsunuz 44 numaralı forma Malatya'nın plakası, bu sebeple Malatyalıyım." şeklinde konuştu.

Vargas, takım arkadaşlarının da kendisinin Malatyalı olmasından mutlu olduğunu belirterek,"Bana her zaman Malatyalı diyorlar. Bununla alakalı şakalar yapıyorlar. O yüzden onlar da mutlular." dedi.

Kaynak: AA