Şarkıcı Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Feshanede öğretmenlere özel düzenlediği konserde sahne alacaktı. Yüzlerce kişi konser alanını doldurmuş beklerken Şahin uzun süre sahneye çıkmadı. 19.00'da başlaması gereken konseri saatlerce bekleyen dinleyicilere görevliler açıklama yaptı. 1 buçuk saatin ardından yapılan açıklamada, Melike Şahin'in rüzgar nedeniyle sahneye çıkmak istemediği belirtilince alanda bir anda yuh ve ıslıklar yükseldi. 

Açıklama yapan görevli, "Uzun süren sound check nedeniyle sizi kapıda bekletmek zorunda kaldık. Saatlerdr, rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Hanım'ın ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konser iptal edilmiştir" dedi.

Sosyal medyada da İBB'ye ve Melike Şahin'e tepki gösterildi. İBB'den yapılan açıklamada konserin ertelendiği ve bir başka sanatçıyla gerçekleşeceği belirtildi.

MELİKE ŞAHİN TOPU BELEDİYEYE VE EKİBİNE ATTI

Melike Şahin ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada hem belediyenin hem de ekibinin rüzgar nedeniyle konseri iptal ettiğini savunarak alanda bekleyenlerden özür diledi. İşte şarkıcının o açıklaması:


 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY