Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Arda Turan'ın belgeseli hakkında değerlendirmelerde bulundu ve özellikle Fatih Terim bölümünü eleştirdi. Rafine TV YouTube kanalında konuşan Demirkol, belgeselin yapım sürecinde kendisinin yer almadığını belirtti. Demirkol, "Arda Turan'ın belgeselinde tabii ki kullanılabilir. Yapımcılar beni arar, 'Arda böyle istiyor' dediler. Ben de 'Şeref duyarım' dedim" şeklinde ifade etti. 

Belgeselin Fatih Terim kısmı hakkında konuşan Mehmet Demirkol, "Fatih Terim'e yapılmıştı bir de. Orada da olay çıktı. Ben, 'Zaman kaybı' demiştim. Fatih Terim'in kendisi değil zaman kaybı, belgesel kötü. Fatih Terim öyle anlatılmaz. Ben onunla konuşmadım ama eminim o da memnun değildir. Söylemeye çalıştığım oydu. Ne dediğimi dinleyin." dedi.

"FATİH TERİM HAK ETMİYOR ONU"

Screenshot_2

Demirkol, "Fatih Terim bu ülkenin gelmiş, geçmiş en iyi teknik direktörüdür. Belki de en büyük sportif figürlerinden biridir. Adamı inişleri ve çıkışlarıyla ele alman lazım. Hiçbir yerden olmamış. Fatih Terim hak etmiyor onu..." açıklamasını yaparak sözlerini noktaladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ