Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Beşiktaş camiasıyla arasındaki problemler Lugano maçıyla tavan yaptı. TFF Başkanı Büyükekşi, devre arasında kendisine tribünlerden yapılan küfürlü tezahüratları bahane ederek, stadı terketti. Hem de Başkan Ahmet Nur Çebi'ye parmak sallayarak... Bu durum siyah-beyazlı camiada büyük tepkiye neden oldu. Bu yüksek tansiyonun kısa süre içerisinde bitmesi beklenmezken, daha da yukarı çıkaracak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Tüyosu olan kazanır! 7 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 7 Ekim at yarışı tahminleri

BURAK YILMAZ'A TEKLİF

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcısı olarak sezona başlayan Burak Yılmaz, Güneş'in ayrılmasıyla takımın geçici teknik direktörü oldu. Cuma günü takımının başında ilk antremanına çıktı. İstanbulspor maçında da takımın başında Burak Yılmaz olacak. Ancak Mehmet Büyükekşi ve kurmayları buna rağmen Burak Yılmaz'a teklif götürdü. Stefan Kuntz'un ayrılışının ardından A Milli Takım'ın başına Vincenzo Montella getirilmişti. İtalyan teknik adamın yanına yardımcı bir Türk teknik direktör arayışları devam ederken, Burak Yılmaz'da karar kılındı. Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop, Burak Yılmaz'ı A Milli Takım'da göreve çağırdı. Euro 2024 yolunda takıma abilik yapması istendi.

Önce Beşiktaş, sonra Trabzonspor! Yeni büyük Adana'nın Demirspor'u! Önce Beşiktaş, sonra Trabzonspor! Yeni büyük Adana'nın Demirspor'u!

TEKLİFİ ŞİMDİLİK GERİ ÇEVİRDİ

Burak Yılmaz'ın kendisine yapılan bu teklife ''şimdilik'' olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Şenol Güneş'in ayrılışının ardından büyük bir sorumluluk aldığını ve şu anda takımı bırakmasının doğru olmayacağını iletti. Ancak seçim sonrasında yeni yönetimin alacağı karara göre tekliflerini yeniden değerlendireceğini belirtti.  Hamit Altıntop ve Mehmet Büyükekşi'nin de Burak Yılmaz'a teşekkür ederek, ilerleyen dönemde yeniden kendisiyle görüşmek istediklerini ifade ettiler.

Talisca ve Ronaldo'ya soğuk duş! Hiç beklenmiyordu! Talisca ve Ronaldo'ya soğuk duş! Hiç beklenmiyordu!

MEHMET BÜYÜKEKŞİ OLAYLARIN ORGANİZE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş tribünlerinin kendisine Lugano maçında gösterdiği tepkinin organize olduğunu düşünüyor. Mehmet Büyükekşi bu konuda, ''Gerçekten çok üzgünüm. TFF yönetimi olarak tüm takımlarımızın Avrupa maçlarına gitmeye çalışıyoruz. Beşiktaş’ın maçına da geldik. Sayın Çebi depremzedeler için organize edilen maçlarda ‘bizim maçlara gelmiyorsunuz’ diye sitem ediyordu. İade-i ziyarette bulunduk fakat beklemediğimiz bir ortamla karşılaştık. Herkes kendine yakışanı yapar. Yaşananlar münferit olsaydı kalırdım. Ancak organize bir olaydı. Sayın bakan da üzüntülerini iletti. Kendisinin de onayını alıp maçtan çıktık.'' açıklamasında bulundu.

Editör: Orhan Duman