Süper Lig'de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray'da bu başarının en büyük mimarlarından biri olan Mauro Icardi için işler iyi gitmiyor. Önce Adana Demirspor deplasmanında sakatlanan yıdlız golcü, sarı-kırmızılıların yaptığı son transferle hayal kırıklığı yaşadı.

MAURO ICARDI'YE OSIMHEN ŞOKU

Süper Lig devi Galatasaray son olarak Napoli'nin dünya yıldızı santrforu Victor Osimhen'i kadrosuna katmıştı. Bu gelişmenin ardından taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi'nin kulübeye çekileceği gündeme bomba gibi düşmüştü. Arjantinli yıldızın, Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir niyeti olmadığı ancak kulübeye çekilmesi halinde moralinin fazlasıyla bozulacağı yönünde haberler bu sabah Arjantin basınında yer aldı.

OKAN BURUK ÇİFT FORVETE DÖNEBİLİR

Victor Osimhen transferinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u tatlı bir heyecan sardı. Santrfor bölgesinde Mauro Icardi, Michy Batshuayi ve Victor Osimhen gibi kaliteli isimleri elinde bulunduran Buruk'un ilk 11'de kime şans vereceği merak konusu. Öte yandan birçok spor yorumcusu Okan Buruk'un Mauro Icardi veya Victor Osimhen'i yedek oturtacak lüksünün olmadığını bu yüzden Süper Lig maçlarında çift forvet ile sahaya çıkabileceğini söyledi.
 

Editör: Bedirhan Altundağ