Manchester United yanı kırmızı şeytanlarda top koşturan İngiltere'nin yıldızı Mason Mount'un gizemli sevgilisi günlerdir gündemi meşgul etmekteydi. Gizemli sevgili ortaya çıktı.

Mbappe'nin işi zor! Usain Bolt'la 100 metre yarışına çıkacak Mbappe'nin işi zor! Usain Bolt'la 100 metre yarışına çıkacak

25 yaşındaki yıldız Mount, dün Manchester Altrincham'da şık sarışınla görüntülendi . Artık onun, Essex doğumlu ve TikTok'ta hızla şöhrete ulaşan 21 yaşındaki Freya Tidy olduğunu açıklayabiliriz .
 

Mount ve Tidy, Manchester United yıldızının 120.000 £ değerindeki lüks Land Rover'ına dönmeden önce şehirde güneşli bir yürüyüşün tadını çıkarırken görüldü . Rahat eşofmanlarıyla ortalıkta dolaşıyorlardı ama motoruna park cezası yapıştırılmasının ardından dışarıda geçirecekleri gün beklenenden daha pahalıya mal oluyordu.
 

Freya, 762.100 TikTok takipçisiyle hayatını sık sık kameraya kaydediyor. İçeriklerinde "benimle öğle yemeğine hazırlan", "çift denim" ve "gündelik makyaj" gibi videolar yer alıyor. Ayrıca günlük içeriğini ve yurtdışı gezilerini gösteren bir dizi kıyafetle tonlu figürünü sergiliyor.
 

ESKİ MCDONALD'S ÇALIŞANIYMIŞ

Freya Tidy'nin eski McDonald's çalışanı olduğu daha sonradan ise modellik yaptığı ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı.

Kadınların erkeklerin dikkatini dağıtmak için cesur kozmetik ürünleri tercih ettiği Ulaşılamaz makyaj trendi gibi şakacı içerikler de yüklüyor.

Bu arada Freya'nın Instagram içeriği, onun bir dizi göz alıcı bikiniyle verdiği pozu yakalıyor.

Editör: Funda Işık