Lüks yaşam tarzı, cömert harcamaları ve altın tozlu kahveleriyle dikkat çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat, uzun bir süredir Türkiye'nin gündemini meşgul eden vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla anıldı. Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK), ünlü çiftin finansal işlemlerini detaylı bir şekilde inceleyerek rapor hazırladı. Bu süreçte, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yurt dışına çıkışları yasaklandı ve tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dilan Polat ve Engin Polat olayıyla sınırlı kalmayarak, diğer sosyal medya fenomenlerinin de benzer incelemelere tabi tutulduğu bilgisine ulaşıldı. Bu gelişmeler kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Bugün, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci, kendisi hakkında çıkan 'kara para aklama' iddialarına büyük bir öfke ve hayal kırıklığıyla yanıt verdi.



SELİN CANLI YAYIN
 

Ciğerci, Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK)'ın kendisini ve diğer sosyal medya fenomenlerini incelemeye aldığını dile getirerek, "Baksınlar. Hemen sonuçlansın. Kim suçluysa girsin hapse, çeksin cezasını. Çok uzadı." şeklinde konuştu. Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan Selin Ciğerci, "5 yıl içinde 40 milyon TL'den fazla vergi ödedim. Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun, orada kendimi asarım." dedi.


SELİN CALI YAYIN 3
 

Aynı konuşmasında, hakkındaki iddialara yönelik öfkesini dile getiren Ciğerci, şu ifadeleri kullandı: "Herkes iyi olsun, mutlu olsun derken her şeyden o kadar sıkıldım ki... Yaşamadığım lincin hiçbir türü kalmadı. Ben hep sessiz kaldım ama bir tek buna cevap veririm. Benim annem ve babam böyle şeylere dayanamaz. Eğer ki kara para aklamada benim adım varsa bu işe bakan kimse bana müebbet hapis cezası versin derim. 5 sene içerisinde vermiş olduğum vergi 40 milyon TL'den fazla. Hala da vergi borcum var, onları da parça parça ödüyorum.



Her iş insanının olduğu gibi. Dilan Polat konusunda da eğer böyle bir şey yaptıysa zaten ortaya çıkar dedim. Ben konuştuğumda olaylar buralara kadar gelmemiş, kara para aklama olayı yoktu. Zaten varsa hem benim hem onun ortaya çıksın." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: haber merkezi