Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında İngiliz devi Manchester United'a konuk oluyor. Bir dönem Sir Alex Ferguson yönetiminde Avrupa'da fırtına gibi esen Kırmızı Şeytanlar takma adlı Manchester United, ''Düşler Tiyatrosu'' olarak betimlenen Old Traffor'da Galatasaray'ı konuk edecek. Galatasaray'ın Manchester United ile oynayacağı mücadelenin saati belli oldu. En çok merak edilen ise karşılaşmayı uydudan veren kanalın olup olmadığı... İşte Manchester United - Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi olacak? sorularının cevapları burada yer alıyor.

MANCHESTER UNITED - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray, A Grubu'ndaki ikinci maçında 3 Ekim Salı günü Manchestar'daki Düşler Tiyatrosu olan Old Trafford'da Manchester United'ın konuğu olacak. Manchester United - Galatasaray maçının başlama saati ise 22.00. Kopenhag ile evinde oynadığı ilk mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray, Manchester United deplasmanında da puan ya da puanlar almaya çalışacak. 

MANCHESTER UNITED - GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ KANALDA MI?

Manchester United - Galatasaray maçının şifresiz olarak uydu kanalından yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Ancak Şampiyonlar Ligi maçları Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformundan yayınlanıyor. Manchester United - Galatasaray maçı da Exxen platformundan yayınlanacak. Azerbaycan kanalı CBC Sport, bu mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getirmeyecek. Kopenhag ile oynanan ilk mücadele bu kanaldan şifresiz olarak ekranlara getirilmişti.

GALATASARAY'IN MANCHESTER UNITED KAMP KADROSU

Galatasaray'ın Manchester United maçı için kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Fernando Muslera, Angelino, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Mateus Tete, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele, Sacha Boey, Cedric Bakambu.

A GRUBU PUAN DURUMU

Galatasaray, A Grubu ilk maçında Kopenhag'ı konuk etti. 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılıların gollerini Sacha Boey ve Tete son dakikalarda kaydetti. Yani Galatasaray'ın Manchester United maçı öncesinde 1 puanı bulunuyor. Grubun diğer maçında ise Bayern Münih, Manchester United'ı ağırladı. Bayern Münih, sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılmasını bildi. 

1. Bayern Münih - 3

2. Kopenhag - 1

3. Galatasaray - 1

4. Manchester United - 0

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki fikstürü belli oldu. Galatasaray açılışı Kopenhag ile yaptı. Sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Kapanış maçında ise deplasmanda yine Kopenhag ile karşılaşacak. İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu fikstürü:

İşte fikstür:

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

Galatasaray - Copenhagen: 2-2

3 EKİM ÇARŞAMBA

Manchester United - Galatasaray | 22.00

24 EKİM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Bayern Münih | 19.45

8 KASIM ÇARŞAMBA

Bayern Münih- Galatasaray | 22.00

29 KASIM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Manchester United | 19.45

12 ARALIK ÇARŞAMBA

Copenhagen - Galatasaray | 22.00
 

Editör: Orhan Duman