Geçirdiği sağlık sorunlarından ötürü dünya turnesini ertelemek durumunda kalan Madonna tedavi sürecini atlattıktan sonra Celebration turnesini Londra’da başlattı. Ünlü şarkıcı Madonna İsrail ve Hamas saldırılarına karşın sahneden anons yaptı.

YAŞANANLAR YÜREK PARÇALAYICI!

Ünlü şarkıcı sahnede;

"Şu anda İsrail ve Filistin arasında yaşananlar açıkçası yürek parçalayıcı ve kimse olanları görmek istemiyor. Çocukların motosikletlerden atıldığını, kaçırıldığını, bebeklerin kafalarının kesildiğini, barış partilerindeki çocukların vurulup öldürüldüğünü görüyorum. Dünyada neler oluyor?" dedi.

Rüştü Onur Atilla ve Nez aşklarını ilan etti: Eski eşten 'ihanet' iması geldi! Rüştü Onur Atilla ve Nez aşklarını ilan etti: Eski eşten 'ihanet' iması geldi!

Yükselen gerilimden tedirgin olduğunu ve korktuğunu belirten Madonna, bu konu üzerinden konuşmamanın sorumsuzluk olduğunu dile getirdi.

Yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya üzerinden bazı kullanıcılar Madonna’ya tehtid ve saldırgan mesajlar göndermeye başladı.

Ünlü şarkıcının DailyMail’e konuşan arkadaşları, Madonna’nın taraf tutmamaya çalıştığını ve tepkiler karşısında dehşete düştüğünü belirtti.

Yaşanan durumlardan ötürü Madonna’nın güvenlik endişesi sebebiyle güvenliğin arttırıldığı söylendi.

Kaynak: HANDE DURMAZ