Amerika'nın ünlü şarkıcısı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımda tedavi görmek zorunda kaldıktan sonra planlarını ertelemişti. Ancak 65 yaşındaki pop ikonu, adını "Kutlama" koyduğu yeni turnesine başlayarak dönüş yaptı. Madonna, hastaneden taburcu olduktan sonra evde tedavi sürecini tamamladı ve sahne performanslarına geri döndü.


Tedavi sırasında yaşadığı zorlukları anlatan Madonna, "Başarabileceğimi düşünmüyordum, doktorlarım da aynı şekilde düşünmüyordu" şeklinde itirafta bulundu. "Bu yüzden uyandığımda etrafımda çocuklarımı gördüm. Beş gün boyunca hayatımın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum, nerede olduğumu dahi bilmiyorum.




 

Ama melekler beni koruyordu. Ve çocuklarım oradaydı. Çocuklarım her zaman beni kurtarır, her zaman. Nasıl atlattığımı ve hayatta nasıl kaldığımı merak ediyorsanız, çocuklarım için yaşamam gerektiğini düşündüm. Onlar için hayatta olmalıyım" dedi.


Tuğçe Kandemir’in sosyal medyada viral olan şarkısı yayında Tuğçe Kandemir’in sosyal medyada viral olan şarkısı yayında

Madonna, kariyerinin en cesur sahne performanslarından birini sergileyerek dikkat çekti. Kadın dansçıların çıplak bir şekilde sahneye çıktığı gösterisinde Madonna, pek çok kez kostüm değiştirdi ve izleyicilere unutulmaz bir şov sundu.


Madonna'nın performansını izleyenler, "Madonna ve ekibi inanılmaz bir iş çıkardı" şeklinde yorumlar yaparak, popun kraliçesinin dönüşünü coşkuyla karşıladılar.

Kaynak: Haber merkezi-mynet