Başarılı projelerdeki performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Devrim Özkan, özel hayatıyla da sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan oyuncu geçen aylarda kısa bir ayrılık süresi yaşamıştı. Kısa süreli aşk, ayrılığın ardından uzun süre konuşulmuştu. 

Ekran Resmi 2024 10 23 14.22.27

GALADA YALNIZ BIRAKMADI

Devrim Özkan Torreira ile ilgili ayrılık sonrasında “O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız,” şeklinde konuşmuştu ve bir süre sonra da çift tekrar deneme kararı almıştı. 

Ltorreira34 1729198261 3481089783138778611 1736850600 1 850X850.Jpg

ÖPÜCÜĞÜ GÜNDEM OLDU

Devrim Özkan geçen hafta ise  başrolünü Kerem Bürsin‘le paylaştığı Mavi Mağara filminin galasında güzelliği ve şıklığıyla dikkat çekti. Gün boyu galanın yapıldığı alanda röportaj veren ve çekim yapan Özkan’a akşam galada sevgilisi ünlü futbolcu Lucas Torreria da eşlik etti. Devrim Özkan'ın film gösterimi sonrası sevgilisini sarılıp öpmesi gündem olmuştu. 

Evrimmm

GENÇ SPORCULARI PAYLAŞTI

Mutlulukları gözlerinden okunan çift her fırsatta birbirlerine destek oluyor. Maçlarda Torreria'yı yalnız bırakmayan Özkan sevgilisi sayesinde Galatasaray'a öyle bir bağlandı ki, sadece futbolda değil kulübü her branşta desteklemeye başladı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından  Kosova’nın Peje şehrinde düzenlenen 23 Yaş Altı Balkan Judo Şampiyonası’nda mücadele eden genç sporcuları paylaştı. Şampiyonada Müberra Güneş 48 kiloda, Ayten Mediha Yeksan 63 kiloda, Fidan Ögel ise 70 kiloda şampiyon oldu.
 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY