TikTok platformunda para karşılığında müstehcen içerikli canlı yayın yaptığı gerekçesiyle ahlak polisinin düzenlediği operasyon sonucu gözaltına alınan 35 yaşındaki kadın, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez konuştu. 'Laz Kızı' lakaplı G.H., pişmanlık duyduğunu ifade ederken, tepki çeken yayından elde ettiği iddia edilen 100 bin lira kazancını yalanladı ve aylık gelirinin 20-30 bin lira civarında olduğunu söyledi.

BİR DEDİĞİNİ BİR DEDİĞİNİ TUTMADI

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, TikTok platformunda para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın yapıldığını tespit etmiş ve bu nedenle geçtiğimiz günlerde harekete geçmişti. Görüntülerde G.H. (35) adlı kadının, para karşılığında gömleğinin düğmelerini yavaşça açtığı belirlendikten sonra, ekipler Kartal'daki evine baskın düzenlemişti.Gözaltına alınan G.H. daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Morgan Freeman sevenlerini üzdü! Morgan Freeman sevenlerini üzdü!

AHLAK POLİSİ EVİNDEN ALDI

Bir TV kanalına konuşan 'Laz Kızı' lakaplı G.H., bir yayından 100 bin lira kazandığı iddialarını yalanlayarak aylık gelirinin 20 bin ila 30 bin lira arasında olduğunu belirtti. Hamile olduğunu ve bunu kimsenin bilmediğini açıklayan kadın, yaptığı yayından dolayı pişmanlık duyduğunu ifade etti. Ancak kendini savunmadan duramayan G.H., "Benden daha kötü durumda olanlar var, kiramı ödeyemiyordum. Mecbur kaldım, yaptım." şeklinde konuştu.

SERBEST BIRAKILDI

Göğüslerini bilerek açmadığını, düğmenin kendiliğinden koptuğunu iddia eden kadın, çelişkili ifadeleriyle dikkat çekti. Kocası yayınlarda yanında olmadığını söyleyen kadına, "Yanınızda biri vardı. O kim?" sorusu yöneltilince, "Bir yerde kocamın kolu çıkmış demek ki" yanıtını verdi. Kocasının kıskanç olduğunu savunan kadın, aynı zamanda kocasının yayınlara tepki göstermediğini belirterek izleyicileri şaşırttı.

TikTok'da bir 'canlı yayın' garipliği daha TikTok'da bir 'canlı yayın' garipliği daha

BİR DEDİĞİNİ BİR DEDİĞİNİ TUTMADI

YENİ YAYIN AÇACAK MI?

Yeni yayınlara kapıları tam olarak kapatmayan kadın, yayın açabileceğini ancak bu şekilde yayın yapmayacağını söyledi.

Kaynak: Haber merkezi-mynet