Yenimahalle'de gerçekleşen trajik olayda, Özlem Küçükyılmaz ve annesi Nazife Çetinkök, evlerine döndüklerinde boşanma aşamasındaki eşi Hasan Küçükyılmaz ile karşılaştı. Sözlü saldırılarda bulunan Hasan Küçükyılmaz, yanında getirdiği av tüfeğiyle eşi ve kayınvalidesine ateş açtı. Anne ve kız kanlar içinde hayatlarını kaybederken, saldırgan koca olay yerinden kaçtı. Polis ve 112 Acil Servis ekipleri hemen ihbar üzerine olay yerine sevk edildi.

İncelemelerin ardından Özlem Küçükyılmaz ve Nazife Çetinkök'ün cenazeleri Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekipleri, kaçan zanlıyı bulmak için yoğun bir çalışma başlattı. Şüphelinin Çamdibi Dere mevkiinde saklandığını tespit ettiler ve dikkatli bir operasyonla onu köşeye sıkıştırdılar. Zanlı, polis ekiplerini gördüğünde elindeki tüfekle ateş açtı. Kurşunları tükenmek üzere olan şüpheli, yakalanacağını anlayınca çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek yaşamına son verdi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Hasan Küçükyılmaz'ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Özlem Küçükyılmaz, bir süredir öldürme tehditleri aldığı eşi Hasan Küçükyılmaz'ı polise şikayet ederek, cep telefonuna KADES uygulamasını indirdi. Polis, "Sana elektronik kelepçe takabiliriz, böylece sana yaklaşmasını engelleriz" şeklinde uyarıda bulundu, ancak Özlem Küçükyılmaz, iddiaya göre bu teklifi reddetti.

Ayrıca, zanlının 15 yıl önce ilk eşini öldürmek suçundan hapse girdiği bilgisine ulaşıldı.

KATİL KOCA KAN DONDURDU!

Karabük'te, eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren zanlının, intihar etmeden önce Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu.

Yenimahalle Kandil Sokak'ta boşanma aşamasındaki eşi Özlem Küçükyılmaz ile kayınvalidesi Nazife Çetinkök'ü tüfekle öldüren Hasan Küçükyılmaz'ın intihar etmeden önce yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda paylaştığı mesajda, 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını açıkça ifade ediyordu.

Zanlı, ses kaydı paylaşımında da eşi için "Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” ifadelerine yer verdi.

iha

Editör: Eray Erginbaş