Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Kopenhag'a karşı sahaya çıkacak. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Kopenhag kalecisi Kamil Grabara, sözleriyle Galatasaray taraftarını kızdırdı. Grabara'nın açıklamaları sosyal medyada olay oldu.

Kendisine Muslera sorulan Grabara, "Bu karşılaşmada karşı takımın kalecisinden çok kendime odaklanmak istiyorum. Doğru konuşmak gerekirse Muslera çok iyi bir seviyede şu anda. Güzel oynuyor" şeklinde konuştu.

"TARAFTAR DEĞİL BİZ OYNUYORUZ"

Rams Park'taki atmosferden korkmadıklarını söyleyen Grabara, "İlk kez böyle bir takıma karşı ve ilk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız. Bu tarz atmosferlere alışığız. Şampiyonlar Ligi’nde de daha önceden deneyimlerimiz olduğu için sonuç olarak taraftarlar değil bizler oyunu sergileyeceğiz. O yüzden çok fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum." dedi.


FENERBAHÇE TARAFTARI DAHA İYİ

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara, 'Galatasaray taraftarını biliyorsun, onları duymuşsundur. Ne demek istediğim, anlıyorsun aslında' sorusuna ise "İlk kez böyle bir atmosferde oynamayacağız, biz bunlara alışığız. Sonuçta taraftar oynamıyor, biz oynuyoruz. Bir akadaşımdan Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" cevabını verdi. 

Gazetecinin, o arkadaşının Polonya Milli Takımı'ndan Szymanski mi olduğu sorusu üzerine Grabara, 'Hayır, başka bir arkadaşım Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu söylerdi'şeklinde karşılık verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ