Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar programında, her bölümde ilginç hikayelerin paylaşıldığı Hasan Can Kaya'nın sunduğu bir bölümde, yine unutulmaz ve komik anlar yaşandı. Programdaki konuk kadın, mikrofonu alarak kendisine 4 sene önce yapılan evlilik teklifi sonrasında yaşadığı olayları izleyicilere anlattı.

Genç kadın, sözlerine şöyle devam etti: "Sözüme bir hafta kala, çocuğun alt katında yaşayan akrabası beni aradı. 'Bak' dedi, 'Sen de el kızı geleceksin, ben de el kızıyım. Çocuk şu an eve bir kızla geldi, gel, gözlerinle gör' dedi. Ben de sürpriz yapacaklarını düşündüm, gittim. Eve girdim, karşı odanın kapısı kapalıydı. Direkt içeri girdim, biri altta, biri üstte anadan üryan şekilde gördüm. Ama beni görünce ayağa kalkıp, 'Seni yanlış anladık' dedi. Stüdyo bu anlatım üzerine kahkahalara boğuldu."

Genç kadın, "Böyle istemsiz şekilde güldüm ama Allah belanızı versin derken bile kahkaha atıyorum sinirden artık" diyerek Hasan Can Kaya'yı da güldürdü.

Hasan Can Kaya, pozisyonu merak ederek "Üstte kim vardı?" sorusuyla yine herkesi kahkahaya boğdu.

Genç kadın, kendisini aldatan kişinin 1300 TL'lik evlilik teklifi masrafını istediğini ve parayı verdiğini söyledi. Ayrıca ekledi: "Aynı şirketle anlaşıp, bu sefer başka birine evlilik teklifi etti ve şu an evli."

Kaynak: HABER MERKEZİ