İzmit ilçesi D-100 Karayolu Ankara istikameti Kozluk mevkiinde, temizlik çalışmalarının yapıldığı sırada meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç karıştı. Kazada 5 kişi yaralanırken, maalesef 1 kişi hayatını kaybetti.


Olay, seyir halindeki bir kamyonetin yola dökülen molozları temizlemek amacıyla bölgeye gönderilen Karayolları Genel Müdürlüğü ve belediyeye ait ekiplerin çalışması sırasında gerçekleşti. Yapılan temizlik çalışmaları sırasında, karayolları ve belediye araçlarına çarpan 2 otomobil ve bir minibüsün karıştığı zincirleme kazada, 61 NK 518 plakalı otomobilde bulunan 3 kişi ile belediyeye ait kamyonetteki 2 personel yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.



Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı 5 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, 61 NK 518 plakalı otomobilin sürücüsü Muhammet Tuğral'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan sürücünün ölümü, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda tespit edildi. Kazanın ardından bölgede temizlik çalışmaları başlatıldı.


Polis ekipleri de olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Kaza nedeniyle kapatılan karayolunun Ankara istikameti, araçların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Kaynak: İha