Kızılcık Şerbeti'nin 38. Bölümünde Neler Oldu?

Fatih’in acı çekmesi için elinden geleni ardına koymayan Doğa, önce Fatih’in sonsuz öfkesiyle karşılaşacak, ardından beklenmedik bir karşılıkla karşılaşarak çıkmaza sürüklenecektir. Fatih ise durumu çözmek adına adımlar atmıştır.

Ömer ve Kıvılcım’ın ayrılık haberi iki aileyi de derinden sarsar. Herkes bu durumu anlamaya çalışsa da çözüm bulmak zor olacaktır. Alev, Ömer’i sıkıştırarak mantıklı bir neden aramaya çalışsa da başarılı olamayacaktır.

Mihri ve Çimen’in dostluğu giderek derinleşirken, bu arkadaşlık Kıvılcım ve Ertuğrul’un da yakınlaşmasına neden olacaktır.

Pembe ile Abdullah’ın evlilik yıldönümü gelmiştir ve bu sefer Nilay’ın özellikle Alev’i sinirlendirmek amacıyla düzenlediği sürpriz kutlamayla karşılaşırlar.

Rüzgar’ın, Alev’in isteme gecesi, daha büyük olayların habercisi olacaktır.

Kızılcık Şerbeti’nin kısaca konusu:

İyi eğitimli, gerçekçi ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), boşandıktan sonra dimdik ayakta durmuş ve iki kızını inandığı değerlere göre yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) liseye devam ederken, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım'ın tek isteği, çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa'nın üniversiteye yeni başladığı yıl erkek arkadaşıyla evlenmesi, Kıvılcım için büyük bir hayal kırıklığı olur. Kızının kocasının ailesiyle tanışması, Kıvılcım'ın hayatında büyük bir şok yaratır. Doğa'nın kocası Fatih'in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakar bir ailedir ve Kıvılcım, kızının bu farklı bakış açısına sahip bir aileyle bir arada olamayacağını düşünür. Ancak Doğa, aşklarının her türlü zorluğun üstesinden geleceğine inanmaktadır. Kızılcık Şerbeti; doğruları aynı, ancak yöntemleri farklı iki aile arasında yaşanan bir aşk hikayesini konu alır.

Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor

Kaynak: haber merkezi